Додати фірму
Додати акціюПодати оголошення

ГОЛОВНА - БУДІВЕЛЬНІ ВИСТАВКИ / КОНФЕРЕНЦІЇ


XV МЕЖДУНАРОДНАЯ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННАЯ ВЫСТАВКА КОММУНТЕХ – 2017

Дата:07-09 листопада 2017
Місто:Київ, Україна
Місце проведення:Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро „Лівобережна”
Організатор виставки:Міжнародний виставковий центр
Сайт виставки:http://www.iec-expo.com.ua/kt-2017.html

Про виставку / конференцію:

Ключова виставкова подія в Україні, за якою затвердилася репутація найавторитетнішого галузевого заходу для усіх учасників житлово-комунальної сфери.

Щорічно керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес-спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя вирішують завдання, що стоять перед галуззю та розробляють ефективні механізми співробітництва. Вирішення практичних питань з теплопостачання, утримання, експлуатації житлового фонду, забезпечення функціонування міського транспорту, утримання вулично-дорожнього господарства, проведення дорожньо-будівельних робіт, заходів з благоустрою, озеленення, санітарної очистки, поводження з твердими побутовими відходами в кожному населеному пункті України значною мірою залежать від впровадження нових досягнень і передового досвіду, які демонструє експозиція виставки.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України, Асоціації міст України.

За роки існування «КомунТех» став стартовим майданчиком для виходу на український ринок десятків успішних компаній, які сьогодні займають лідируючі позиції в галузі. Участь у виставці надасть експонентам унікальну можливість ефективно позиціонувати свій виставковий продукт, вивчити кон'юнктуру ринку, встановити нові контакти, залучити інвесторів і спонсорів, ініціювати просування власних проектів, укласти вигідні контракти. Виставка «КомунТех» націлена, в першу чергу, на цільову аудиторію, значна частина якої - це фахівці, які мають повноваження приймати рішення і брати участь у процесі закупівлі експонованої продукції.

Головна складова виставки - Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово - комунального господарства» (організатор: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України). Тематична спрямованість заходів Конгресу (конференцій, семінарів, круглих столів) присвячена актуальним питанням галузі щодо визначення стратегічних напрямків реформування житлово - комунального господарства України, удосконалення системи управління в житловому секторі, енергоефективності в будівництві, стратегії розвитку водопровідно - каналізаційного господарства, енергозбереження на підприємствах галузі, системи тарифоутворення, забезпечення населення якісною питною водою, сучасного стану та проблем водних ресурсів, технологій очищення стічних вод, розробки національної стратегії поводження з відходами тощо.

Нас шукають за такими словами:

енерго- та ресурсозберігаючі технології, обладнання, матеріали для комунальної теплоенергетики, утримання та експлуатація житлового фонду, дорожньо-будівельна, комунальна техніка, спецтехніка, міський транспорт, технічні засоби організації дорожнього руху, відходи виробництва та споживання, рециклінг, управління полігонами, екологія, благоустрій і комунальне обслуговування міст.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"

Контакти:
тел.: (044) 201-1159, 201-1166
e-mail: forum@iec-expo.com.ua
www.iec-expo.com.ua, www.tech-expo.com.ua

 


БУДІВЕЛЬНІ ВИСТАВКИ / КОНФЕРЕНЦІЇ

Дата Назва Місто Місце проведення Організатор виставки
17-19 березня 2024р. IFFIP Київ, Україна Международный Выставочный Центр (МВЦ), г. Киев, Броварской пр-т, 15 Киевский международный контрактовый ярмарок
24-26 квітня 2024р. Котедж Експо Київ, Україна Київ, МВЦ, Броварський пр. 15 ПОТОК-ЦЕНТР



Реклама:


Технічні рішення

Критерії вибору опалювального устаткування

Рекуперація

Інструменти, необхідні для фарбування

Секреты утепления наружных стен - пошаговое руководство

Зовнішнє утеплення з штукатурним покриттям

О чем нам расскажет маркировка на пенополистирольніх плитах?

Новітні технології Porotherm Profi & Dryfix

Структура дымохода для частного дома

Рекомендації по ізоляції скатного даху в два шари мінеральною ізоляцією URSA.

Початок будівництва: перелік важливих деталей, які треба знати про інтер'єр вашого дому

Відео

Ceresit CX 5 Экспресс-цемент

Теплоізоляція пласких дахів

Теплоізоляція пласких дахів. Інверсійна покрівля

Устройство наливных полов КНАУФ Флисэстрих

Криволинейные конструкции

Герметизация кровли и водостока с TYTAN Professional

Монтаж водостоків

Видео інструкції з монтажу сайдингу під брус «BlockHouse»

Монтаж систем КНАУФ-Теплая стена

Межкомнатные перегородки из КНАУФ-гипсоплит