Додати фірму
Додати акціюПодати оголошення

ГОЛОВНА - БУДІВЕЛЬНІ ВИСТАВКИ / КОНФЕРЕНЦІЇ


InterBuildExpo 2015

Дата:25-28 березня 2015
Місто:Київ, Україна
Місце проведення:КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б
Організатор виставки:Киевский международный контрактовый ярмарок
Сайт виставки:http://www.buildexpo.kiev.ua/uk

Про виставку / конференцію:

InterBuildExpo - головна будівельна виставка в Україні

Найпрестижніша і авторитетна будівельна виставка в Україні, відома з 1994 року, «ІнтерБудЕкспо» в 2014 рік увійде з новим брендом - InterBuildExpo, тим самим підтверджуючи свій інноваційний характер та лідерський статус. У 2013 році у виставці взяли участь 780 компаній з 17 країн, з експозицією ознайомилося 28 590 відвідувачів.

У трьох павільйонах та на відкритому майданчику, з загальною площею 28 000 м2, розмістяться всі новинки ринку будівельних технологій і матеріалів. Експонентам та відвідувачам виставки InterBuildExpo пропонує широкий вибір тематичних заходів та супутні їм експозиції.

Так, у першому павільйоні - EXPERT - будуть представлені сучасні будівельні матеріали і передові технології, на експертному рівні знайдуть своє відображення провідні тенденції розвитку сучасного будівельного бізнесу. Сучасні вікна, фасади, покрівля, ізоляція, будівельні конструкції будуть представлені не тільки на стендах компаній-учасників, а й у творчих роботах фіналістів Всеукраїнського конкурсу « Архітектурна премія« АрхіХІТ », організованого ТОВ « Київський міжнародний контрактовий ярмарок » за підтримки ТОВ « Ондулін Будівельні матеріали », ТОВ « Велюкс Україна », ТОВ« Тіккуріла », в партнерстві з « Національним союзом архітекторів України».

Павільйон 2.1, GREEN, присвячений унікальній експозиції, що представляє кращі рішення ландшафтного дизайну. Тут досвідчені архітектори, дизайнери та фахівці садово-паркової індустрії продемонструють в дії сучасні матеріали та інструменти реалізації дизайнерських ідей.

У павільйоні 2.2 шанувальників ультрасучасних технологій і зеленого стилю життя очікує інноваційний майданчик ECO HALL: енергозберігаючі та екологічні технології, доступні вже сьогодні на ринку України. Комфорт і економічність, сталий розвиток ( састейнабіліті ), екологія житлового простору і мінімізація впливу на навколишнє середовище - все це реально і здійсненно, що доводить склад експонентів InterBuildExpo та їх продукція. Серцем ECO HALL стане інтерактивний майданчик ACTIVE HOUSE, що запропонує на збудованому макеті сучасного житла дослідити переваги і можливості автоматичних систем управління « розумний дім»: управління електроприладами і джерелами світла, клімат -контроль, енергозберігаючі системи, відновлювані джерела енергії і найсучасніші системи відеоспостереження.

Третій павільйон стане центром креативу, про що свідчить і його назва - IDEA'S HALL (Хол ідей). Тут можна буде вибрати все необхідне для внутрішньої обробки приміщення: підлогові і настінні покриття, міжкімнатні двері, сантехніку і кераміку, світло і елементи декору. Тут також проходитиме « Магістратура дизайну» - комплекс заходів за участю експонентів виставки, в ході якого можна буде на практиці випробувати особливості нових матеріалів. Новою креативною платформою стане проект «Ідеальний шоу- рум », в рамках якого пройдуть майстер -класи та лекції, що ознайомлять фахівців галузі дизайну та рітейлу з новими технологіями в реалізації інноваційних ідей організації торгового простору.

Крім того, в третьому павільйоні відбудеться світова прем'єра серійних зразків робіт українських дизайнерів - переможців Всеукраїнського конкурсу предметного дизайну SVIT Form, які будуть виведені на ринок і запущені в серійне виробництво італійськими фабриками FIMA Carlo Frattini і Linea Cali.

Відкритий майданчик OPEN AREA стане не тільки місцем демонстрації новітньої будівельної техніки та обладнання, а й сценою для CISA -шоу, в ході якого можна буде побачити в дії сучасні системи безпеки, якісно нові способи закривання зовнішніх дверей і багато іншого.

Тематичні розділи виставки InterBuildExpo:

  • Проектування, будівництво, ремонт
  • Фасади, покрівля, ізоляція
  • Ворота. Автоматика. Віконні системи
  • Системи безпеки і відеоспостереження
  • Кліматтех експо: клімат -контроль, енергозберігаючі системи, відновлювані джерела енергії
  • Кераміка та сантехніка
  • Інтер'єр, декор, світло
  • Підлога, шпалери, штукатурка, фарби
  • Двері й фурнітура
  • Інструменти, електрообладнання
  • Озеленення, ландшафтний дизайн, садова техніка
  • Інтертехекспо

БУДІВЕЛЬНІ ВИСТАВКИ / КОНФЕРЕНЦІЇ

Дата Назва Місто Місце проведення Організатор виставки
17-19 березня 2024р. IFFIP Київ, Україна Международный Выставочный Центр (МВЦ), г. Киев, Броварской пр-т, 15 Киевский международный контрактовый ярмарок
24-26 квітня 2024р. Котедж Експо Київ, Україна Київ, МВЦ, Броварський пр. 15 ПОТОК-ЦЕНТР



Реклама:


Технічні рішення

Вказівки з монтажу теплоізоляції URSA при утепленні каркасних стін (Сталева або дерев'яна конструкція)

Правильный ремонт в новостройке: выбор напольных покрытий и дверей

Інструменти, необхідні для фарбування

Камінний вентилятор

Як можна легко та зручно забити малі та тонкі цвяхи?

Плоская кровля "под ключ"

Теплоизоляция подвалов

Рекомендації з монтажу плит URSA XPS при зведенні пласкої традиційної покрівлі

Монтаж сайдингу (Скорочена інструкція)

Парапетні сталеві газові котли

Відео

Теплоізоляція скатного даху

Клей для теплоизоляционных плит из пенополистирола STYRO 753

Каркасні перегородки. Акустичні процеси в конструкції

Применение штукатурной смеси КНАУФ МП-75

Подвесной потолок из КНАУФ-листов П 112

Кладка блоків YTONG

Скатний дах. Теплофізика

Фарбування шпалер фарбою Sniezka Nature

Применение штукатурной смеси КНАУФ Ротбанд

Ceresit CX 5 Экспресс-цемент