Добавить фирму
Добавить акциюПодать объявление

ГЛАВНАЯ - НОВОСТИ


2021-04-23 - ТОВ Тіко

Вибираємо кондиціонер: 7,5 простих кроків + 1 лайфхак від продавця

Крок 0,5. Що я маю знати про кондиціонери насамперед?

Треба розуміти принцип дії кондиціонера — де він бере холод або тепло. Умовно кондиціонер можна уявити як закільцьований трубопровід. З одного боку кільця знаходиться зовнішній блок, а з протилежного — внутрішній блок. По трубопроводу циркулює холодоагент (фреон). Циркулювати його примушує компресор, який стоїть на одній гілці трубопроводу, а на іншій — клапан ТРВ (терморегулюючий вентиль). Для генерації тепла або холоду компресор перекачує фреон з однієї гілки в іншу, а клапан може регулювати тиск в обох гілках. В зоні з високим тиском фреон нагрівається, а в зоні з низьким тиском він випаровується і охолоджується. Завдяки цьому у внутрішньому блоці утворюється холод, а в зовнішньому в цей час стає гаряче. Або навпаки.

Ця фізика процесу дає користувачу головну перевагу — економію. Електроенергія витрачається на роботу кондиціонера і вентиляторів. Натомість кількість тепла або холоду утворюється в 3-5 разів більша, за витрачену електроенергію. При коефіцієнті енергоефективності по холоду 3,51 на кожний використаний 1 кВт електроенергії ви отримуєте 3,51 кВт холоду. Те ж саме стосується тепла. Ось чому використання кондиціонера ефективніше за використання калорифера. Кожний кондиціонер має власний коефіцієнт енергоефективності по холоду (EER) та по теплу (COP).

Чим вищий коефіцієнт, тим значніша економія.

Крок 1. Отож — треба кондиціонер. З чого почати?

Будь-який продавець запитає вас про дві речі: площа та висота приміщення. Один кіловат потужності холодоутворення кондиціонера зможе "обслужити" 10 квадратних метрів площі приміщення. При висоті приміщення понад стандартні 2,7 м треба врахувати збільшення об’єму приміщення. Нюанс: якщо кондиціонер працюватиме переважно на охолодження, то при високій стелі кондиціонер можна монтувати на висоті 2,7 м. В такому випадку він буде охолоджувати зону, в якій люди знаходяться. Повітря під стелею лишатиметься теплим.

Крок 2. І все? Цього достатньо для вибора?

Ні. Після цього треба врахувати додаткові джерела тепла.

Для останнього поверху треба врахувати прогрів даху влітку і нагрівання стелі. Один квадратний метр дасть нам навантаження в 100 Вт. Сонячна сторона? Додаємо 20-30%. Є жалюзі чи захисна плівка на вікнах? Вони зекономлять 10-15%. Стіни не утеплені? Додаємо 5-10%.

Нюанс: моделі кондиціонерів випускаються з кроком потужності в 1 кВт (10 кв. м. приміщення), тому в більшості випадків вікнами чи неутепленими стінами нехтують.

Нюанс 2: для першого поверху може бути корисна функція осушення приміщення (підвал з прокладеними інженерними мережами часто є джерелом підвищеної вологості).

Крок 3. Як щодо офісного приміщення?

Багато офісної техніки? Тоді варто збільшити потужність на 1-2 кВт. Панорамні вікна? Додаємо 1 кВт на кожні 2 кв. м. вікна.

Крок 4. Потужність відома. Почнемо обирати модель?

Так. Давайте оберемо виробника і модель кондиціонера.

Моделі мають певний індекс. Деякі виробники в індексі вказують холодопродуктивність, яка вимірюється в BTU (БТО — Британська теплова одиниця) (5, 7, 9, 12, 18, 24 BTU).

1 BTU/годину = 0,2931 Вт. Відповідно, якщо в індексі вказано 7, то це означає, що даний кондиціонер має потужність 7000 х 0,2931 = 2052 Вт, або 2,05 кВт. Він розрахований в середньому на приміщення площею 20 м2. (Пам’ятаєте? 1 кіловат потужності = 10 м2 приміщення.)

Спеціально для вас я порахував співвідношення між BTU та площею. Записуйте. Не дякуйте. 5 BTU = 15 м2, 7 = 20, 9 = 26, 12 = 35, 18 = 52, 24 = 70 м2.

У BTU свою техніку маркують наступні виробники: Cooper & Hunter, Electrolux, Toshiba, Neoclima, Leberg, LG, Zanussi, Ballu.

Деякі виробники одразу в маркуванні вказують орієнтовну площу приміщення, на яку розрахована спліт-система (20, 25, 35, 50, 60 м2 тощо). Наприклад Daikin, Sakata, Mitsubishi.

А Panasonic та Carrier  використовують одну або іншу систему маркування, залежно від марки кондиціонера.

Нюанс: якщо після розрахунків перед вами постав вибір між слабшою або потужнішою моделями, то беріть потужнішу. Це знівелює можливі неточності в розрахунках чи екстремальні умови експлуатації.

Отже ми наблизились до вибору виробника. Одразу виникає питання, чи варто переплачувати за бренд? Я стверджую, що ні, не варто. Варто платити справедливу ціну за якість. І у випадку з кондиціонерами ми як раз зустрічаємо ситуацію, коли продукція відомих виробників коштує дорожче. І це справедлива ціна якості. Якості вузлів та агрегатів, якості електроніки та пластику, якості зборки та комплектування. Якість набута роками досліджень, експериментів та вдосконалень. Для покупця (тобто для вас) це може й звучить як звичайна рекламна фраза. Всі так пишуть, думаєте ви. Дійсно, пишуть всі. Але чому не всі кондиціонери тоді можуть працювати по п’ятнадцять років поспіль?

Експлуатаційний строк кондиціонерів економ-сегменту становить 5-7 років приблизно. Кондиціонер з дорожчого сегмента цілком здатен служити 15 років і більше.

Сплачуючи за якість ви отримуєте досвід, і досвід ви отримуєте безкоштовно.

Крок 5. Добре. А як щодо інверторного кондиціонера? Воно того варто, чи ні?

Інверторні кондиціонери коштують відсотків на двадцять дорожче. А інколи і вдвічі дорожче. Але діапазон від’ємних температур, при яких вони можуть працювати на обігрів більший. Інверторні спліт-системи можуть працювати при -150С. А деякі і при -250 — -300С. Тоді як звичайний кондиціонер знаходиться в групі ризику при температурі нижчій ніж -50С. Окрім цього, при купівлі інверторного кондиціонера, ви почнете заощаджувати вже в день першого його включення. Бо він використовує на 30% менше електроенергії. В Україні це має значення, приймаючи до уваги, що вартість електроенергії залежить від обсягів її споживання.

Отже мій вердикт — воно того варто.

Крок 6. Монтаж кондиціонера

Поки ви домовляєтесь з продавцем щодо доставки новенького кондиціонера вам додому, домовтесь одразу про його монтаж. Хай продавець прийшле свою бригаду монтажників. Так ви уникнете ситуації, коли у випадку несправності продавець і монтажник будуть скидати вину на іншу сторону, а вам доведеться занурюватись у деталі, щоб дістатись правди.

Місце для монтажу внутрішнього блока ви зможете вибрати разом з монтажниками. Вони прослідкують за зручним відводом конденсату, а ви зверніть увагу на напрямок повітряного струменя в приміщенні. Щоб вам не перебувати потім весь час на протязі, щоб між кондиціонером та стелею було не менше 10 см простору, щоб від кондиціонера до найближчої горизонтальної поверхні залишилось 70 см - 1 м.

Якщо ви мешкаєте на першому поверсі, захистіть зовнішній блок спліт-системи від недоброзичливців. Наприклад кліткою, чи дугами, які не дозволять зняти прилад. Але подумайте про замок, щоб можна було дістатись до зовнішнього блока для щорічного обслуговування.

Крок 7. Експлуатація

Як і будь який предмет інтер’єра, ваш кондиціонер потребує елементарного догляду. Під час домашнього прибирання витирайте з нього пил, промийте водою фільтри грубої очистки. Раз на рік, наприклад навесні, замовте технічне обслуговування. Монтажники промиють зовнішній блок, перевірять об’єм фреона в системі, стан агрегатів. І не забувайте час від часу міняти батарейки в пульті.

Ну і в якості післямови запам’ятовуйте мій лайфхак (або життєву мудрість, укр.) від продавця

Коли будете обирати кондиціонер думайте про довгі щасливі роки на які ви розраховуєте в компанії рідних вам людей і вашого кондиціонера. І подумайте, де і як ви плануєте обслуговувати свій кондиціонер в подальшому. До кого ви звернетесь в разі виходу з ладу, наприклад, вентилятора внутрішнього блока, чи вентиля на зовнішньому блоці. Чи буде виробник, якого вам пропонують, працювати на ринку через п’ять років? Інколи бувають випадки, що китайський завод міняє марку кожні кілька років. І вашого виробника вже може не існувати. І гарантійний ремонт не буде в кого робити. Вентиль може бути нестандартної конструкції і вам доведеться шукати саме такий, з "перламутровыми пуговицами".

Фірма Тіко працює вже 27 років. Кондиціонери, які ми продаємо, всі від перевірених постачальників. Власний сервіс-центр, власні монтажники. ПРОКОНСУЛЬТУЄМО, ПРОДАМО, ЗМОНТУЄМО, ОБСЛУЖИМО! Ну, ви мене зрозуміли...


НОВОСТИ КОМПАНИЙ

2024-03-28: Будинок престарілих "Батьківський Затишок"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Будинок престарілих "Батьківський Затишок"

Будинок престарілих "Батьківський Затишок"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Будинок престарілих "Батьківський Затишок""Батьківський Затишок" є сучасним приватним пансіонатом для людей похилого віку, розташованим у мальовничому місці Львова. Компанія пропонує цілодобовий професійний догляд за старими людьми, забезпечуючи їх фізичний та психоемоційний стан за допомогою кваліфікованих фахівців, включаючи лікарів, медсестер та доглядальниць. Основою діяльності закладу є європейські стандарти надання послуг, які гарантують клієнтам ряд важливих переваг. Пансіонат пропонує різноманітні варіанти проживання, від постійного до подобового, забезпечуючи комфортні умови: добротні меблі, медичне обладнання, смачну кухню та спеціалізований догляд. Відпочинок у "Батьківському Затишку" передбачає активне дозвілля, лікування та реабілітацію, а також транспортування та регулярний медичний огляд. Клієнтами можуть бути особи похилого віку, пацієнти на реабілітації, хворі на серцево-

Читать полностью

2024-03-28: Дом пристарелых "Батькіський Затишок"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Батькіський Затишок"

Дом пристарелых "Батькіський Затишок"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Батькіський Затишок"Частный дом престарелых "Батьківський Затишок" в Харькове предлагает комплексное обслуживание для людей пожилого возраста и тех, кто нуждается в специальном уходе. Это заведение создает уникальное пространство, где каждый постоялец может наслаждаться заботой, комфортом и вниманием, сохраняя при этом свое достоинство и независимость. "Батьківський Затишок" выделяется своим подходом к организации досуга и разнообразными программами реабилитации, включая физическую, речевую, психологическую и фармакологическую терапию, предоставляя шанс на максимальное выздоровление для тех, кто пережил инсульт или инфаркт, а также для людей с особыми потребностями.   Предлагая различные варианты размещения, от краткосрочного до постоянного проживания, пансионат адаптирован к нуждам каждого клиента. "Батьківський Затишок" обеспечивает высококачественные условия прожи

Читать полностью

2024-03-28: Дом пристарелых "Забота"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Забота"

Дом пристарелых "Забота"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Забота"Частный дом престарелых «Забота» предоставляет полный спектр услуг по уходу за пожилыми людьми в Харькове, Украина. Это учреждение предлагает уютное и комфортабельное проживание в коттеджном типе здании, окружённом парковой зоной с лавочками и беседками для отдыха. В пансионате созданы условия для полноценного отдыха, реабилитации и восстановления, чтобы пожилые люди чувствовали себя счастливыми и удовлетворёнными. Предлагаемые услуги включают круглосуточный уход и наблюдение медицинским персоналом, организованный досуг (прогулки, настольные игры, гимнастика и т.д.), пятиразовое питание с возможностью диетического питания по назначению врача, а также специальное оборудование для лежачих постояльцев. Пансионат оборудован средствами противопожарной безопасности согласно требованиям ДСНС Украины, подчёркивая внимание к безопасности и заботе о своих постояльцах.

Читать полностью

2024-03-28: Дом пристарелых "Гармония"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Гармония"

Дом пристарелых "Гармония"

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Дом пристарелых "Гармония"Частный пансионат для пожилых людей "Гармония" расположен в городе Днепр и предлагает комплекс услуг по уходу и реабилитации для пожилых людей, нуждающихся в медицинской поддержке, а также для лиц, столкнувшихся с трудностями самообслуживания из-за возраста, болезней или травм. Пансионат "Гармония" создает для своих постояльцев домашнюю атмосферу, предоставляя уютные и безопасные жилые условия, которые соответствуют современным стандартам. В список услуг входят реабилитация после инсультов и инфарктов, уход за людьми с Альцгеймером и деменцией, круглосуточный медицинский уход, транспортировка пациентов, а также культурно-развлекательные мероприятия. Пансионат оборудован всем необходимым для комфортного проживания: немецкими многофункциональными кроватями, системами вызова персонала, кондиционерами, доступом в интернет и спутниковым ТВ в каждой комнате. "Гармония"

Читать полностью

2024-03-26: School Guide

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму School Guide

School Guide

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму School GuideSchool Guide - це онлайн-платформа, яка збирає всю необхідну інформацію про школи мовної підготовки в одному місці. Завдяки нашому сервісу вам не доведеться витрачати безліч годин на перегляд десятків різних сайтів, щоб знайти відгуки про кожну школу. Ми надаємо повну інформацію про напрямки навчання, типи курсів та популярні школи, щоб ви могли з легкістю знайти той варіант, який вам підходить найбільше. Наш сервіс пропонує широкий вибір напрямків навчання, включаючи курси для початківців, дорослих, дітей, онлайн-курси, інтенсивні курси, підготовку до міжнародних іспитів (IELTS, TOEFL, FCE, CAE та інші), а також спеціалізовані курси для медиків, IT-спеціалістів, бізнесменів та інших категорій учнів. Однією з головних переваг School Guide є можливість порівняння різних шкіл та їхніх програм. Ви можете переглянути відгуки про кожну школу, оцінити рівень викладачів та якість нав

Читать полностью

2024-03-25: Атлант Строй Груп

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Атлант Строй Груп

Атлант Строй Груп

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Атлант Строй ГрупЗ 2005 року ми працюємо на ринку України, надаючи повний спектр послуг з будівництва та ремонту. Завдяки нашому досвіду та професіоналізму ми здатні виконати будь-яке завдання - від ремонту квартири до будівництва розкішних котеджів. Ми завжди відкриті до нових викликів і стежимо за останніми тенденціями у будівельній галузі. Атлант Строй Груп https://asgroup.in.ua/ - це не лише будівельна компанія, але і торговий партнер. Ми маємо власні будівельні магазини, що дозволяє нам забезпечити наших клієнтів найкращими матеріалами за доступними цінами. Ми працюємо лише з перевіреними постачальниками, що гарантує якість наших робіт. Наша компанія також спеціалізується на комплексному ремонті "під ключ". Ми розробляємо унікальні дизайнерські проекти, враховуючи індивідуальні потреби кожного клієнта. Використовуючи новітні технології та матеріали, ми здатні втілити будь-яку, навіть найсміливішу ди

Читать полностью

2024-03-25: ТзОВ Інститут інженерно-геодезичних та геологічних вишукуван

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму ТзОВ Інститут інженерно-геодезичних та геологічних вишукуван

ТзОВ Інститут інженерно-геодезичних та геологічних вишукуван

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму ТзОВ Інститут інженерно-геодезичних та геологічних вишукуван  ТзОВ Інститут інженерно-геодезичних та геологічних вишукувань “Мірничий" вже понад 15 років надає свої послуги на ринках інженерної геодезії, геології та лазерному 3D скануванню. За цей час ми зібрали в своєму штаті лише сертифікованих інженерів-геологів та геодезистів, а також укомплектували бригади найсучаснішим обладнанням. Наша команда з усією відальністю та професіоналізмом ставиться до кожного поставленого перед ними завдання. Більше інформації про нас і наші послуги знайдете на нашому сайті: https://mirnychyj

Читать полностью

2024-03-25:

Особенности покупки откатных ворот в Киеве: цена, характеристики, монтаж

Особенности покупки откатных ворот в Киеве: цена, характеристики, монтаж Откатные ворота становятся все более популярным выбором для жителей Киева и области. Их практичность, функциональность и стильный внешний вид делают их привлекательным решением для домовладельцев и предприятий. При выборе откатных ворот в Киеве цена играет ключевую роль, но характеристики, возможности монтажа, а также найти надежного производителя также являются важными. Чем хороши откатные ворота? Они отличаются простотой в управлении, стойкостью к различным погодным условиям и высокой степенью безопасности. Их механизм позволяет эффективно использовать пространство перед въездом, что особенно важно для небольших участков или в условиях ограниченного доступа. Благодаря современным технологиям откатные ворота также могут быть легко автоматизированы, что повышает уровень комфорта и безопасности. Почему откатные ворота можно установить не везде? Хотя

Читать полностью

2024-03-24: Частный дом престарелых «Родной Дом»

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Частный дом престарелых «Родной Дом»

Частный дом престарелых «Родной Дом»

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Частный дом престарелых «Родной Дом»Частный пансионат для пожилых людей и пациентов с особыми потребностями "Родной дом" предоставляет широкий спектр услуг, направленных на обеспечение комфортного проживания и высококачественного ухода за пожилыми людьми. Расположенный в удобном месте вблизи Харькова, "Родной дом" является идеальным выбором для тех, кто ищет дом престарелых с круглосуточным уходом и медицинским наблюдением. В нашем пансионате проживание возможно на различных условиях: от посуточного до постоянного, что делает его доступным для любых нужд и предпочтений. Наши услуги включают полный спектр ухода, от гигиенических процедур до кормления и контроля за приемом лекарств, а также медицинское сопровождение и регулярный мониторинг состояния здоровья с помощью лучших специалистов. "Родной дом" предлагает своим постояльцам качественное 5-разовое питание на основе свежих продуктов и с

Читать полностью

2024-03-21: AirPro Кондиціонери. ФОП Власюк Андрій Тимофійович

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму AirPro Кондиціонери. ФОП Власюк Андрій Тимофійович

AirPro Кондиціонери. ФОП Власюк Андрій Тимофійович

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму AirPro Кондиціонери. ФОП Власюк Андрій ТимофійовичПродаж встановленя та обслуговування побутових та промислових кондиціонерів в Києві. 

Читать полностью

2024-03-19: ЄвропаАвто

Основные особенности и предназначение фронтального погрузчика

Основные особенности и предназначение фронтального погрузчика Специализированные погрузчики, без сомнений, играют ключевую роль в сфере грузоперевозок и строительства. Эти универсальные машины спроектированы для выполнения различных задач, начиная от погрузки и разгрузки материалов до перемещения грузов на строительных объектах, в складских помещениях, портах и других локациях. Купить фронтальный погрузчик — значит обеспечить себе надёжный инструмент для осуществления различных задач на стройке, складе или любом другом объекте. Это значит повысить производительность и эффективность работ, значительно ускорить выполнения задач и снизить трудозатраты. Особенности конструкции фро

Читать полностью

2024-03-16: Агентство недвижимости ДЕН-Украина

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Агентство недвижимости ДЕН-Украина

Агентство недвижимости ДЕН-Украина

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Агентство недвижимости ДЕН-УкраинаКомпания "ДЕН-Украина" активный участник рынка недвижимости Киева с 2004 г. Начиная с 2011 года мы предоставляем полный спектр услуг по управлению жилой и коммерческой недвижимостью для частных лиц и компаний владельцев. Мы небольшая компания, но считаем, что в этом наше основное преимущество. Наша команда - сплоченный и проверенный временем коллектив, который способен решить самые сложные задачи, связанные с недвижимостью Киева и области. Каждый наш сотрудник – специалист с многолетним стажем.

Читать полностью

2024-03-16: APM Group

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму APM Group

APM Group

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму APM GroupAPM Group является лидером в предоставлении качественного сервисного гарантийного и послегарантийного обслуживания сельскохозяйственной техники. Прямые поставки от зарубежных производителей техники, а так же схема поставок позволяет APM Group предоставлять уникальные по стоимости и качеству комплексные решения для Вашего бизнеса, индивидуальный подход к каждому клиенту. Нашей миссией является обеспечение украинских фермеров и сельскохозяйственных предприятий качественной сельскохозяйственной техникой и спецтехникой от известных заводов производителей. Мы ставим перед собой задачу обеспечить нашим клиентам надежную, эффективную и инновационную технику, которая поможет им достичь высокой производительности, экономии времени и ресурсов, а также будет способствовать устойчивому развитию украинского аграрного сектора.

Читать полностью

2024-03-16: Santechlike24

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Santechlike24

Santechlike24

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Santechlike24Интернет-магазин Santechlike24 - это компания, которая предоставляет качественную технику для отопления, сантехники, теплого пола, а также водонагреватели и многое другое. Дом – это место, которое всегда хочется сделать лучше и удобнее для жизни. Иногда люди покупают дом, у которого уже готова планировка, присутствуют все необходимые для жизни системы - отопление и водоснабжение, канализация, поэтому на первый взгляд кажется, что простого косметического ремонта может быть достаточно. Интернет-магазин «Сантехлайк 24» предлагает Вам большой выбор оборудования для отопления, водоснабжения, вентиляции и кондиционирования и другой инженерной техники. Предоставляем широкий спектр услуг по проектированию, монтажу и последующему сервисному обслуживанию. Индивидуальный поход к каждому покупателю. На нашем сайте, Вы найдете продукцию по самым привлекательным ценам, та

Читать полностью

2024-03-15: Komfort Line Plus

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Komfort Line Plus

Komfort Line Plus

На сайті ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ додана інформація про фірму Komfort Line PlusKomfort Line Plus - виробник алюмінієвих світлопрозорих конструкцій. Виготовляємо віконно-дверні конструкції, розсувні системи будь-якої складності. Працюємо з європейськими профільними системами (Reynaers, Alumil, Aluprof), а також співпрацюємо з українськими виробниками алюмінієвих профілей. Повний спектр фасадних робіт "під ключ" - від проєктування до виробництва та монтажу.

Читать полностью

Реклама:



Технические решения

Внутреннее утепление:быть или не быть!

Системы утепления: ошибки и последствия

Вода чи антифриз?

Ізоляція фасадів з вентильованим зазором

Рекомендації з монтажу плит URSA XPS при зведенні пласкої традиційної покрівлі

Роллетные гаражные ворота стоит ли экономить?

Структура дымохода для частного дома

Сферы применения пенополистирола

Звукоізоляція залізобетонного перекриття від ударного шуму

Секреты утепления наружных стен - пошаговое руководство

Видео

Навісний вентильований фасад (НВФ), частина 1

Монтаж водостоків

КНАУФ-Трибон

Штукатурка КНАУФ НР Старт и шпаклевка КНАУФ НР Финиш

Устройство наливных полов КНАУФ Флисэстрих

Фарбування шпалер фарбою Sniezka Nature

Применение штукатурной смеси КНАУФ МП-75

Подвесной потолок из КНАУФ-листов П 112

Клей для теплоизоляционных плит из пенополистирола STYRO 753

Теплоізоляція пласких дахів